Werken bij Bizzomate

Een beetje vreemd maar wel lekker!

 

We want you!

Ben jij op zoek naar de voordelen van een kleine, groeiende organisatie waar jouw input écht gewenst is en waar je gemotiveerd wordt om bij te dragen aan de groei en het succes van de organisatie? Plezier, maar ook Passie, Prestige en Professionaliteit zijn kernwoorden die jij zou gebruiken als je de cultuur van een ideale werkgever beschrijft? Dan ben jij de perfecte Bizzomate medewerker!

Bizzomate is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds oktober 2012 oplossingen van hoge kwaliteit realiseert, op basis van het innovatieve software platform Mendix. Om deze hoge kwaliteit aan onze klanten te kunnen blijven garanderen zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.

Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en we verwachten dan ook van onze medewerkers dat zij 10% van hun werktijd besteden aan een geselecteerde non-profit organisatie.

Onze vacatures

Staat er nu geen vacature voor je bij, maar denk je wel van toegevoegde waarde te zijn? Stuur dan je CV naar Anne via jobs@bizzomate.com of bel naar 06-33704671

“Wat maakt dat ik me bij Bizzomate helemaal thuis voel is het team van enthousiaste en slimme collega’s die goed zijn in wat ze doen.”

Jordy Voesten
Proud to be a Bizzomate!

“Echt samenwerken, veel plezier maken en zichtbaar succesvol zijn: die dingen spreken me aan en zorgden ervoor dat ik overstapte vanuit een hele grote organisatie naar Bizzomate.”

Anne van der Heide
Proud to be a Bizzomate!

“Bizzomate is voor mij de ideale organisatie om te werken, de combinatie van onze 4P’s, onze maatschappelijke betrokkenheid én de teamspirit heb ik nergens anders ervaren.”

Aswin van Braam
Proud to be a Bizzomate!

“And last but certainly not least: de sfeer binnen het bedrijf. Je hebt echt het idee dat je deel uitmaakt van een team – een heel gezellig team!”

Jelle Boomsma
Proud to be a Bizzomate!

Jelle Boomsma

“Hey! Mijn naam is Jelle en momenteel ben ik bij Bizzomate werkzaam als consultant. Mijn voornaamste werkzaamheden hebben dan ook te maken met het adviseren van onze klanten en het realiseren van de gewenste oplossingen.

Mijn achtergrond ligt in de bedrijfskundige informatica en nadat ik in Rotterdam mijn HBO Business IT & Management had afgerond ben ik meteen aan de slag gegaan bij Bizzomate.

De redenen waarom ik toen voor Bizzomate ben gaan werken (en er nog steeds met veel plezier werk) zijn de volgende; Bizzomate is een jonge en bewegelijke organisatie waarbij je het gehele proces meekrijgt. Ik ben zowel betrokken bij het binnenhalen van nieuwe klanten als bij het uitvoeren en opleveren van de projecten. En binnen deze projecten krijg ik voldoende ruimte en kansen om mijzelf volgens een duidelijk plan verder te ontwikkelen.

And last but certainly not least; de sfeer binnen het bedrijf. Je hebt echt het idee dat je deel uitmaakt van een team – een heel gezellig team! Maar vooral een hecht team, omdat iedereen zowel persoonlijk als zakelijk voor elkaar klaar staat en respect voor elkaar heeft.”

Anne van der Heide

“Hoi, Ik ben Anne en ik werk als Happiness Officer bij Bizzomate. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor talentontwikkeling van onze mensen: zo hebben als onze mensen een helder plan voor de toekomst en begeleiden we ze hierin. Ik werk ook actief werk aan ons klantgeluk in de vorm van customer success en accountmanagement.
We hebben de ambitie om de wereld te gaan veroveren en daar hoort groei bij, dus ben ik ook altijd op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken

Ik heb HBO Bedrijfseconomische Logistiek afgerond en daarna Beleid, Communicatie en Organisatie gestudeerd aan de VU in Amsterdam, met als afstudeerrichting Change Management en leiderschapsstijlen. De eerste jaren van mijn carrière heb ik als business consultant gewerkt en later heb meer management en salesgeoriënteerde functies gehad.

Bizzomate is heel informeel en er is nauwelijks sprake van hiërarchie! Echt samenwerken, veel plezier maken en zichtbaar succesvol zijn: die dingen spreken me aan en zorgden ervoor dat ik overstapte vanuit een hele grote organisatie naar Bizzomate. Iedereen heeft een belangrijke rol en kan doen waar hij of zij het beste in is.”

Jordy Voesten

“Hoi, ik ben Jordy en ik werk als Business Consultant bij Bizzomate. Dit wil zeggen dat ik me voornamelijk bezig hou met het analyseren en modelleren van processen en beslissingsregels bij onze klanten. Meestal als voortraject voor een (Mendix-)implementatietraject, maar soms ook gewoon om klanten van meer inzicht in en grip op hun processen en regels te voorzien.

Ik heb Informatica gestudeerd aan de universiteit van Nijmegen, met als focus de (mis)communicatie en samenwerking tussen business en IT. Eerder in mijn carrière heb ik als consultant bij PNA Group en als informatieanalist bij APG gewerkt.

Wat maakt dat ik me bij Bizzomate helemaal thuis voel is het team van enthousiaste en slimme collega’s die goed zijn in wat ze doen; dat het hele bedrijf work hard, play harder naleeft; de ondernemersgeest in alles wat we doen en dat ik word uitgedaagd om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.”

Over Bizzomate

Alle medewerkers binnen Bizzomate delen de volgende 4 P’s:Plezier, Passie, Prestige & Professionaliteit!

 

Lees meer over Bizzomate

Neem contact op met mij

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Ik wil meer weten over:
[recaptcha]

Download case study AZL

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Metis Notarissen

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Automotive Dienstverlener

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Sanitas

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Ik wil meer weten

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

[recaptcha]

Get in touch

Full name*
Job title

Company
Phone number

Email*
Notes

I'd like to hear more about:
[recaptcha]

I would like to know more

Full name*
Job title

Company
Phone number

Email*
Notes

[recaptcha]