Onze partners

We zijn erg trots op onze samenwerking met innovatieve adviesbureaus en softwareleveranciers. Daarnaast stellen we graag onze non-profit partners voor.
public

Maatschappelijk

Onze non-profit partners

Stichting MEE ondersteunt mensen met een beperking. Mensen kunnen bij Stichting MEE terecht met vragen over opvoeding & ontwikkeling, leren & werken, samenleven & wonen en regelgeving & geldzaken. De bedoeling van Stichting MEE is dat mensen zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk meedoen in de samenleving. En zelf de regie houden over het leven. Stichting MEE kent de mogelijkheden en helpt de mensen hier graag bij. De ondersteuning die stichting MEE biedt is gratis. Stichting MEE is te vinden door het hele land.

Onze missie luidt: VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving. Onze visie: vluchtelingen moeten meer juridische en maatschappelijke veiligheid vinden en Nederland moet meer bijdragen aan het oplossen van grote vluchtelingencrises.

Stichting Horizon is een vriendendienst voor mensen die door hun psychiatrische ziekte weinig sociale contacten hebben en daardoor eenzaam zijn. Door een vrijwilliger (maatje) te koppelen aan een psychiatrische cliënt wordt getracht de eenzaamheid en het maatschappelijke isolement te doorbreken. Het isolement waar psychiatrische cliënten zich in bevinden en de behoefte aan gezelschap vormde in 1990 de aanleiding voor de oprichting van Stichting Horizon. Op het moment zijn ze actief in de regio’s Sittard, Maastricht en Heerlen.

business

Business

Onze innovatieve zakelijke partners

Mendix is leverancier van softwareproducten waarmee bedrijven hun bedrijfsprocessen eenvoudig kunnen aanpassen aan veranderende eisen. De basis voor de Mendix-producten is het Mendix Business Process Platform dat business analisten in staat stelt visueel processen en applicaties te modelleren én deze eenvoudig te integreren met bestaande systemen. Het Mendix Platform is volledig geïntegreerd, open, flexibel en XML-gebaseerd.

‘Vernieuwen’ gaat om de gedrevenheid om voor(uit) te willen lopen. Om niet zelf te veranderen maar anderen de verandering op te leggen. Hiervoor zijn andere, nieuwe ‘capabilities’ nodig: in strategie, organisatie, mensen en processen. The CRIB helpt organisaties te Vernieuwen: door nieuwe capabilities te ontwikkelen, samen te innoveren (co-create) of innovaties te ontwikkelen.

Acumen staat voor hoogwaardige dienstverlening uitgevoerd door een ervaren groep scherpzinnige consultants. Klantgerichtheid, betrokkenheid bij onze klanten en koersen op resultaat binnen afzienbare termijn zijn typerende, en ook in ons dagelijks handelen, herkenbare eigenschappen. Ondernemerschap zit ons in het bloed en we werken met bijzondere, energieke en authentieke mensen. Binnen Acumen werk je aan uitdagende projecten met een veelzijdige klantenkring.

Avola Decision biedt organisaties efficiënte en state-of-the-art tools en methoden aan om strategische en zakelijke doelstellingen te bepalen, terwijl de realisatie en het proactief aanpassen ervan de focus blijft. Het is de gemakkelijkste, snelste en veiligste manier om uw business logica en business rules te operationaliseren.

Sinds 1999 is Knowliah als een gespecialiseerde technologie- en adviesorganisatie actief binnen het domein van informatie- en kennisbeheer. Knowliah focust zich sinds haar ontstaan op het leveren van een unieke en eenvoudige gebruikerservaring binnen de domeinen van Digitaal Archief, Document Beheer, Enterprise Search en Kennisbeheer. Knowliah heeft voor deze toepassingen een modulair software platform ontwikkeld om alle ongestructureerde informatie en kennis (papier, documenten, e-mails, foto’s, dossiers, expertise en kennis) binnen een organisatie te beveiligen, te beheren en te hergebruiken.  Gartner heeft Knowliah hiervoor onlangs vernoemd als zijnde een Vendor to Watch in deze materie.

Wilt u ook deel worden van de
Bizzomate Partner Community?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!
Neem contact op

Neem contact op met mij

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Ik wil meer weten over:
[recaptcha]

Download case study AZL

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Metis Notarissen

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Automotive Dienstverlener

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Sanitas

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Ik wil meer weten

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

[recaptcha]

Get in touch

Full name*
Job title

Company
Phone number

Email*
Notes

I'd like to hear more about:
[recaptcha]

I would like to know more

Full name*
Job title

Company
Phone number

Email*
Notes

[recaptcha]