Over Bizzomate

Onze missie, waarden en maatschappelijke betrokkenheid
playlist_add_check

Onze missie & waarden

Als medewerkers van Bizzomate willen wij vernieuwende oplossingen aanbieden, die de kloof dichten tussen business en IT, en die IT opnieuw een sleutelrol geven in het realiseren van de ambities en doelstellingen van organisaties. Dat willen we bereiken, door enerzijds de levenskwaliteit van onze collega’s en hun families hoog in het vaandel te dragen en anderzijds het maatschappelijk belang te behartigen. Bij onze klanten willen wij een nieuwe dynamiek tot stand brengen, waarin business en IT via vernieuwende methodieken en technologieën samen de belangen van hun organisatie behartigen, door de kwaliteit, de efficiëntie en de genietbaarheid van de werkomgeving te verbeteren.

Plezier

De Bizzomate medewerker wordt gedreven door het plezier in zijn werk. Dit plezier wordt vertaald in een informele, sociale en respectvolle sfeer binnen de organisatie en tussen de collega’s, hetgeen ook uitstraalt naar onze klanten.

Passie

Een Bizzomate medewerker is gepassioneerd over de dingen waarmee hij of zij mee bezig is, zowel professioneel gezien als in het privéleven. Dit leidt automatisch tot het proactief nemen van initiatief en verantwoordelijkheid.

Prestige

Een Bizzomate medewerker tracht steeds om de beste te zijn in wat hij of zij doet. Een bijkomend doel is om het hele team tot uitzonderlijke prestaties te brengen, zodat iedereen trots is op het geleverde werk.

Professionaliteit

Een Bizzomate medewerker streeft continu naar het leveren van toegevoegde waarde voor al onze klanten, waarbij integriteit en het respecteren van ethische waarden natuurlijk van groot belang zijn.

Werken bij Bizzomate?

Ben jij op zoek naar de voordelen van een kleine, groeiende organisatie waar jouw input écht gewenst is en waar je gemotiveerd wordt om bij te dragen aan groei en succes?
We want you!
public

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bizzomate is van mening dat iedere organisatie een sterke verantwoordelijkheid heeft ten opzichte van de medewerkers, hun families en de samenleving als geheel. Om dit vorm te geven, hanteren de oprichters van Bizzomate de volgende principes:

  • Iedere medewerker besteedt 10% van zijn werktijd aan geselecteerde goede doelen, waarmee we deze organisaties in staat stellen om hun doelen beter te behalen.
  • 5% van het dividend van Bizzomate zal gereserveerd worden om geselecteerde goede doelen financieel te ondersteunen.
  • Bizzomate zal transparant communiceren over deze sociale verantwoordelijkheid in de Nieuws sectie van deze website.
spa

Stichting Kinderprojecten Guatemala

SKGHet project dat Bizzomate dit jaar ondersteunt is de bouw van vijf lokalen voor een school in Salquil Grande, een afgelegen gebied in Guatemala, door Stichting Kinderprojecten Guatemala (SKG). Momenteel wordt hier aan 411 kinderen les gegeven.

Naast twaalf leslokalen die in redelijke staat verkeren (stenen muren met een cementen vloer), zijn er ook zeven houten leslokalen met een zandvloer. Deze lokalen zijn zeer bouwvallig maar steun vanuit de overheid blijft uit. SKG wil daarom in 2016 deze schrijnende situatie gaan verbeteren. Het project is aangemeld voor ondersteuning door Wilde Ganzen waardoor iedere gedoneerde euro nog een keer met 50% vermeerderd wordt. We wensen hen veel succes met dit project!

Onze partners

Wilt u ook deel worden van de Bizzomate Partner Community?
Word nu partner!

Neem contact op met mij

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Ik wil meer weten over:
[recaptcha]

Download case study AZL

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Metis Notarissen

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Automotive Dienstverlener

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Sanitas

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Ik wil meer weten

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

[recaptcha]

Get in touch

Full name*
Job title

Company
Phone number

Email*
Notes

I'd like to hear more about:
[recaptcha]

I would like to know more

Full name*
Job title

Company
Phone number

Email*
Notes

[recaptcha]