Even voorstellen...

Bizzomate is weer een paar leuke collega’s rijker! Daar zijn we heel erg blij mee, en zijzelf gelukkig ook. Hoogste tijd om deze kanjers aan jullie voor te stellen.

Van links naar rechts: Lucas Koijen, Dennis Brouw en Cas Helwig

De uiterst ervaren Lucas Koijen

Een paar maanden geleden kwam Lucas op uitnodiging van een vriend een kijkje nemen bij Bizzomate tijdens een van de teamdagen.

Lucas: ”Ik was destijds niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Ik zat immers op mijn plek; werkte aan een leuk project en zat in een leuk team. Het project liep op zijn einde, maar ik ging ervanuit dat ik via mijn werkgever een nieuw project zou starten. Nieuwsgierig als ik ben, toch een kijkje gaan nemen bij Bizzomate. Tijdens die teamdag was het eigenlijk meteen raak. Ik zag me al rondlopen op kantoor en wist meteen dat het niet alleen mooie woorden waren die mij verteld waren. Het was ook echt zo! De vier p’s (passie, professionaliteit, prestige en plezier) zitten hier in het DNA. Mooi was het ook om te zien hoe trots iedereen is op het MVO gedachtegoed en de projecten die ze doen. Verantwoordelijkheid nemen voor je project is hier een heel natuurlijk aspect, het is immers jouw paradepaardje.”

Het duurde dan ook niet lang voordat hij de knoop had doorgehakt.  Lucas: “Mensen hebben het altijd over een goede balans tussen werk en leven. In mijn ogen zie je werken daarmee als iets negatiefs. Bij Bizzomate is werk, een onderdeel van je leven. Hier kun je collega’s beschouwen als vrienden, samen streef je naar hetzelfde doel. En dat geeft heel veel energie. Ik kan dan ook niet wachten om te starten met mijn eerste project!”.

De komende tijd gaat Lucas aan de slag als software consultant. Of zoals hij het zelf zegt: ‘Ik kom hier om te computeren’. Lang hoefde hij niet te wachten op zijn eerste project; afgelopen maandag is hij naar Amsterdam gegaan om bij een van onze klanten te starten!

 

Uit de inner circle van Mendix: Dennis Brouw

Dennis komt rechtstreeks uit het nest van Mendix. Het afgelopen jaar heeft hij er gewerkt als customer intelligence analist.

Dennis: ”Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het stuk business en IT.  En laat dat nu precies de brug zijn die Mendix probeert te slaan.  In mijn tijd bij Mendix heb ik mijn Rapid App Developer certificaat gehaald en ben ik me steeds meer in de modeler gaan verdiepen. Gaandeweg ontdekte ik dat het contact met de klant en het proactief bedenken van oplossingen mij veel voldoening gaf. Die ambitie kon ik niet helemaal kwijt in de sales-functie die ik vervulde. Mendix heeft mij  toen de kans gegeven om kennis te maken met verschillende partners.”

Na bij verschillende partners het gesprek te zijn aangegaan, heeft Dennis heel bewust de keuze gemaakt om te starten bij Bizzomate. “De cultuur heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Ik was namelijk niet op zoek naar een functie als software consultant, maar ook naar een plek waar ik met veel plezier naar toe ga en waar ik veel ontwikkelmogelijkheden krijg. Bij Bizzomate voelde ik me meteen heel erg welkom en thuis. Iedereen maakt een praatje met je en omarmt je als het ware meteen. Je hoort er meteen bij. Naast hard werken is er ook veel ruimte voor plezier en gezelligheid.’’

Op 19 maart start Dennis met een uitdagende opdracht bij een internationaal advocatenkantoor aan de Zuidas!

 

Terug van weggeweest: Cas Helwig

Na een half jaar is Cas weer terug bij Bizzomate! In de periode februari – juli 2017 heeft hij zijn afstudeerstage bij ons gedaan. Het half jaar daarna heeft hij gebruikt om te ontdekken wat hij écht wilde; verder studeren of verder leren door aan de slag te gaan in het bedrijfsleven.

Die beslissing was sneller gemaakt dan gedacht. Cas: “Tijdens mijn stage heb ik een super leuke tijd gehad. Ik heb veel geleerd en ben enorm gegroeid, zowel als persoon en als professional, en dat smaakte naar meer! Zeker als je de garantie hebt, dat je elke dag met plezier naar je werk kunt gaan.”

De komende tijd gaat Cas aan de slag als in-house developer. Dat betekent dat hij verantwoordelijk is voor het onderhoud en nieuwe release van bestaande applicaties die intern gebruikt worden.

Wil jij binnenkort ook onderdeel zijn van Bizzomate?

Kijk dan snel tussen de openstaande vacatures en wie weet zien we jou binnenkort terug op een van onze teamdagen!

Neem contact op met mij

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Ik wil meer weten over:
[recaptcha]

Download case study AZL

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Metis Notarissen

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Automotive Dienstverlener

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Download case study Sanitas

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

Ik wil meer weten

Volledige naam*
Functie

Bedrijf
Telefoonnummer

E-mail*
Opmerkingen

[recaptcha]

Get in touch

Full name*
Job title

Company
Phone number

Email*
Notes

I'd like to hear more about:
[recaptcha]

I would like to know more

Full name*
Job title

Company
Phone number

Email*
Notes

[recaptcha]